Solidium Oy:n yhtiökokous valitsi suostumuksensa mukaisesti hallituksen puheenjohtajaksi KTM Pekka Ala-Pietilän 4.3.2011 alkaen.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Pekka Ala-Pietilä, Solidium Oy (yhteydenotot Noomi Lehtosaari puh. 010 830 8904), toimitusjohtaja Kari Järvinen, Solidium Oy, puh. 010 830 8905

 

Solidium on Suomen valtion kokonaan omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa ja vakauttaa kotimaista omistusta kansallisesti tärkeissä yrityksissä ja kasvattaa pitkäjänteisesti omistustensa taloudellista arvoa. Solidiumin sijoitustoiminta perustuu taloudelliseen analyysiin. Solidiumin sijoitusstrategian perusta ja keskeisin tavoite on nykysalkun hyvä hoito ja sen arvon kasvattaminen. Solidiumin osakesalkussa on kymmenen pörssilistattua yhtiötä, joissa kaikissa Solidium on vähemmistöomistajana (Elisa Oyj, Kemira Oyj, Metso Oyj, Outokumpu Oyj, Rautaruukki Oyj, Sampo Oyj, Stora Enso Oyj, Sponda Oyj, TeliaSonera AB ja Tieto Oyj). Solidiumin osakesijoitusten markkina-arvo on noin 9,4 miljardia euroa tämän tiedotteen antamispäivänä. Lisätietoja: www.solidium.fi.