Solidium ja nuorten hallitusosaajien verkosto Future Board ry ovat aloittaneet yhteistyön. Future Board on alle 40-vuotiaiden nuorten hallitusosaajien aktiivinen verkosto, jonka tavoitteena on edistää yhtiöiden kasvua aktiivisen hallitustyön kautta sekä edistää jäsentensä hallitusuraa.

Solidium haluaa olla kehittämässä hallitustyötä ja hallitusten diversiteettiä, ja yhteistyö Future Boardin kanssa tukee tätä tavoitetta. Kumppanina Solidium tuo ajatuksia ja näkemyksiä pitkäaikaisesta omistajuudesta, arvonluonnista ja hallitusten diversiteetistä.

”Olemme olleet kokeneiden hallitusosaajien eli Directors’ Institute Finlandin yhteisöjäsen jo pitkään. Future Board -yhteistyö täydentää hienosti toimintaamme”, kommentoi Solidiumin sijoitusjohtaja Pauli Anttila.

”Uskon, että yhteiset tavoitteemme hallitustyön diversiteetin lisäämiseksi ja hallitustyön kehittämiseksi luovat hedelmällisen pohjan yhteistyölle ja saamme vaikutettua yhteiskuntaan positiivisesti”, Future Boardin toiminnanjohtaja Anna Zapasnik kommentoi.

Jatkossa tarkoituksena on edistää Solidiumin ja Future Boardin yhteistyötä muun muassa erilaisten sidosryhmätilaisuuksien ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta.

Lisätiedot: sijoitusjohtaja Pauli Anttila, Solidium Oy, puh. 044 024 6810

Solidium on Suomen valtion kokonaan omistama osakeyhtiö, jonka tehtävänä on vahvistaa ja vakauttaa kotimaista omistusta kansallisesti merkittävissä yrityksissä ja kasvattaa pitkäjänteisesti omistustensa taloudellista arvoa. Solidium on omistajana yhdessätoista merkittävässä pörssilistatussa yhtiössä, joissa kaikissa Solidium on vähemmistöomistajana (Anora Group Oyj, Elisa Oyj, Konecranes Oyj, Metso Oyj, Nokia Oyj, Nokian Renkaat Oyj, Outokumpu Oyj, Sampo Oyj, Stora Enso Oyj, Tietoevry Oyj ja Valmet Oyj). Solidiumin sijoitusvarallisuuden arvo on noin 7,7 miljardia euroa. Lisätietoja: www.solidium.fi.